Spring til indhold
Nyhed

En "stor fed slange" blev til Sheriffen

24-07-2009
Peter Viskinde i spidsen for en mere rocket udgave af Big Fat Snake

Efter en turbulent start på 2009 med skilsmisse fra Big Fat Snake og en mediebevåget kappestrid om rettigheder, kan Peter Viskinde nu koncentrere sig om det, som det virkeligt drejer sig om - musikken. Peter Viskinde er lidt af legende i dansk rockmusik - stifter af supergruppen fra 80érne Malurt med Micheal Falch som forsanger, med i Doraz, som udelukkende spillede PV-sange og endelig vægtigt medlem og igangsætter af Big fat Snake.
I sin nye konstellation - Sheriffen - bærer Peter Viskinde hele sit bagkatalog med sig og disker op med sin mange kendte sange fra fortiden - BL. A. Mød mig i mørket (Malurt) Animal, No Peace Like In Heaven, When I ´m In My Dreams (BFS) foruden numre fra solo-karrieren.
Sheriffens band består af garvede musikere fra det jyske, er som udvalgt til at få rocken frem i Viskinde-musikken:

SUPPORT: Johan Solo og Afro G, Sp-k og DJ Beatnik

Johan Solo.
Endnu et spændende og talentfuldt band fra Kansas City - bandet skærer rockmusikken ind til benet og fokuserer på udtrykket og nerven i den fængende melodi og det fede guitarriff.

Afro G, Sp-k og DJ Beatnik
Gruppen består af 3 medlemmer, de er her fra byen og de har specialiseret sig i engelsksproget rap. Der gives en lille smagsprøve på deres evner og de lover simpelthen et super fedt show.