Spring til indhold
Nyhed

Den perfekte muslim - se dokumentarfilmen

26-10-2009

Dokumentarfilmen "Den perfekte muslim" i Vollsmose Kulturhus


PR-manden Nikolai Langs mål er at finde frem til danskernes ideal for den perfekte danske muslim.


Instruktøren af dokumentarfilmen "Den perfekte muslim" Fenar Ahmad, der har irakisk/tjekkisk baggrund, følger i filmen Nikolai Langs jagt på løsningen på integrationsproblematikken og undersøger samtidig sin egen oplevelse af mødet med Danmark.


Nikolai Lang, der står for idé og koncept til "Den perfekte muslim", og hans en-mands tænketank Dansk Center for Integrationsanalyse (DCIA) har sat sig for at afslutte den danske integrationsdebat én gang for alle.


Nikolai Lang vil gerne formidle danskernes ideal for den perfekte danske muslim til alle muslimer i Danmark og således hjælpe dem til rette i det danske samfund.


Nikolai Lang går videnskabeligt til værks i sin søgen efter danskernes ideal for den perfekte danske muslim, og fremlægger på basis af sit arbejde blandt andet ti trin til perfekt integration.


"Den perfekte muslim" kan ses i Vollsmose Kulturhus - Store Sal - torsdag den 29. oktober 2009, hvor Nikolai Lang vil lave oplæg om sin film og vise "Den perfekte muslim." Derefter er der debat.


Arrangementet foregår kl. 19 - 22, og der er gratis adgang for alle.

Links:

http://dcia.dk/blog/?p=53
http://10trin.dk/testdigselv/

Kontakt: 

Peter Widmer, kommunikations- og kulturmedarbejder, Vollsmose Kulturhus, Vollsmose Allé 14, postboks 48, 5240 Odense NØ, Tlf.: 6375 0882, e-mail: pawi@odense.dk.