Spring til indhold
Nyhed

De fantastisk frivillige til filmfestival i Odense

06-04-2009

Interessen for at være frivillig ved dette års festival er stor, og det er vi rigtig glade for. Vi kvitterer med et spændende forløb hen over forår og sommer, med både faglige og sociale udfordringer, som optakt til Odense Internationale Film Festival der løber af stablen 17. - 22. august 2009.
 

Som noget nyt i år, har vi intensiveret arbejdet med at rekruttere og uddanne vores frivillige. Anette Thomsen har siden januar været i praktik på OFF og har fungeret som frivilligkoordinator, og Frivilligekoordinator ved Odense Filmfestival, Anette Thomsendet er lykkes at samle 42 tilmeldte frivillige allerede nu, og det er vi meget glade og stolte over.

Odense Filmfestival vil ikke kunne finde sted uden vores fantastisk frivillige. Hvert år melder en flok entusiastiske mennesker sig til en uges intensiv indsats i og uden for biograferne. At være frivillig er en enestående mulighed for at møde publikum, instruktører og resten af filmbranchen fra ind- og udland.


Udover at være en del af selve festivalugen introducerer vi som noget nyt, en række tilbud til vores frivillige 2009. Blandt andet afholder vi kurser i løbet af foråret, hvor de frivillige kan møde hinanden og holdet bag. Filmfestivalen vil blive præsenteret generelt ligesom der løbende vil blive orienteret om nye tiltag, og de frivillige vil desuden have mulighed for at blive undervist i rollen som festivalens ansigt udadtil.


Musiker og komponist, Erling Hjernø og lektor, Jens Peter MadsenEt af de mange spændende arrangementer er en aften i selskab med fortællergruppen BørneLiv, musiker og komponist Erling Hjernø og lektor Jens Peter Madsen, som har sponsoret en forestilling for vores frivillige. Desuden bliver der undervist i formidling, performance, stemmeføring, filmhistorie og filmgenrer for på bedste mulige vis, at klæde vores fantastiske frivillige på til at betjene vores mange gæster fra ind og udland.

Desuden bliver de frivillige inviteret til en række sociale arrangementer, og mon ikke der også sniger sig en biograftur eller to ind i programmet.

Du kan nå det endnu
Bliv del af OFF’s frivilligestab og få en fantastisk oplevelse. Send en mail på: filmfestival@odense.dk


Yderligere info:
Birgitte Weinberger - festivalleder, mail: bsw@odense.dk