Spring til indhold
Nyhed

Country-dronning starter søndags-koncert-række

05-08-2009

4 koncerter - 4 genrer musik - 4 interessante koncertilbud


Tamra Rosannes er første navn på plakaten til søndagskoncerterne i august Knapt er der lukket ned for torsdagskoncerterne i Kongens Have før end byens borgere kan glæde sig til nye koncert-tilbud.


Hver søndag kl. 15.00 i august måned afvikles koncerter på amfiscenen ved Brandts - koncerter med meget forskellige indhold.


Arrangør er Kultur, By- og Kulturforvaltningen i samarbejde med Odense Musikudvalg.


Søndag den 9. august

Tamra Rosannes (country)

Danmarks ukronede countrydronning og charmerende singer/songwriter, der favner så bredt med sine smukke sange og fængende melodier.

Tamra Rosanes er født og opvokset i USA. Hun startede sin professionelle karriere i 1972 som folkesanger. Op igennem 1970'erne optrådte Tamra Rosanes live - og indspillede plader - med forskellige grupper, heriblandt vokalgruppen "Flair" (med blandt andre Sanne Salomonsen) og countrybandet "The Pack" (med Niels Tuxen). Flair indspillede 3 albums med Hank B. Marvin (The Shadows) som producer.

I 1980'erne var Tamra medlem af bigbandet "Blast" og sang desuden kor for mange af denne tids store navne - blandt andre Thomas Helmig og Nanna. Gennem hele sin karriere har Tamra Rosanes sunget kor på henimod 500 albums.

Gennem de sidste 10 år har Tamra Rosanes tourneret intensivt - både med band og duo. Hun har optrådt på store festivals i Danmark (Roskilde og Midtfyns Festival) og i Europa.

I 2001 oplevede hun en stor succes som "cowgirl" i Cowgirls sammen med Sanne Salomonsen og Lis Sørensen.

I 2006 udkom det populære album "Line Dance Party" og Tamra Rosanes udsendte i maj måned i år et nyt album, der har til hensigt at sætte fokus på den globale opvarmning, generelle miljøudfordringer og ikke mindst FN’s Klimatopmøde i København til december.

Albummet indeholder 10 helt nye sange, skrevet bl.a. i samarbejde med Poul Krebs, Nanna, og Chris Minh Doky (som også medvirker på CD’en).

Programmet for de øvrige søndage:


Søndag den 16. august 2009

Phønix

(folk)


Søndag den 23. august 2009

Gospelkoret Nardus

(gospel)


Søndag den 30. august 2009

Thorbjørn Risager

(Blues)


Yderligere informationer

Allan Norman, 65 51 28 12, mobil 21 37 27 67, mail