Spring til indhold
Nyhed

Club OFF

17-06-2009
Torsdag d. 25. juni har Kulturmaskinen premiere på Club OFF, et spændende og skævt tilbagevendende musikalsk koncept i StoreSal på Kulturmaskinen.

Hvert arrangement har sit helt eget dna, og kan derfor antage vidt forskellige former, men fælles for Club OFF-arrangementerne er det dog, at der til hvert arrangement præsenteres musik, der på den ene eller anden facon er lidt ”OFF” i forhold til det gængse.

Club OFF var oprindeligt navnet på Odense Internationale Film Festivals (OFF’s) natklub, som finder sted fra 17. til 21. august. Men det viste sig hurtigt, at konceptet er bæredygtigt, og bliver derfor udvidet til at strække sig over hele året, og første gang altså torsdag d. 25. juni i forbindelse med Sommer Jazz i Odense.

Ideen bygger på tanken om at præsentere musik, der er OFF på den fede facon i tråd med filmfestivalens slogan. Eksempelvis genrer der ikke så ofte finder vej til de fynske spillesteder, som eksempelvis elektro-jazz. Det kan altså enten være spændende, nye alternative navne, eller det kan være med fokus på et specifikt emne, hvor koncerten ledsages af oplæg, en middag eller af danseundervisning. I løbet af efteråret præsenterer vi i øvrigt Club OFF:Mid Week, som bliver en slags case-baseret Master Class af specielt inviterede gæster, der er førende inden for et givent tema. Glæd dig blandt andet til Psych-Out og Klezmer Kalas.

Program

Club OFF:Elektro-Jazz
25.- 27. juni kl. 20.00 i Storesal – Kulturmaskinen

Vi er rigtig stolte over at kunne præsentere et stærkt program til vores første tre Club OFF-arrangementer, som afholdes i forbindelse med Sommerjazz. Vores program bevæger sig i den mere elektroniske del af jazz, og viser et udsnit af hvad der sker på den danske musikscene lige nu.

Club OFF:Elektro-Jazz torsdag d. 25. juni kl. 20-02 (entre 50 kr.)

KID KISHORE (ragga-breakcore-acid)
Udgav sidste år pladen ”Hvad” under eget navn. Kid Kishores stil, der bedst kan beskrives som alsidig, er uden specifikt genretilhørsforhold, men præget af en enorm energi og mangel på respekt for det etablerede musikliv, hvis output gerne klippes op og genbruges i Kishores egne produktioner.

INTERZONE (dubstep)
Interzone er musiker og DJ fra Odense, fortrinsvis kendt for sine liveshows under samme navn, samt som den ene del af Ekkoregimet og Commodore Combat unit. Interzone er pladeaktuel i løbet af 2009 på selskabet Hamarplazt.

GIEDO PRIMO (dubstep)
Har som DJ bevæget sig vidt rundt fra hård Rotterdam gabber over jungle og acid, men vil denne aften fylde pladetasken med de bedste dubstepskiver, krydret med relaterede genrer som breakbeat og jungle. Har udgivet pladen ”Infinty Machines of the Second Moon” på Hamarplazt Records forrige år, og er pladeaktuel igen senere på året.


DALBY BAY (Eksperimenterende Jazz / Fusion / Rock)
Dalby Bay er: Rasmus Fribo - Sax, Hans Mydtskov - Sax, Tobias Winberg - Guitar, Christian Ki - Guitar, Adam Winberg – Drums
Præsenteret af: generator-fyn.dk


Club OFF:Elektro-Jazz fredag d. 26. juni kl. 20-02 (entre 50 kr.)

TINE LOUISE KORTERMAND
Kunstner, komponist og sanger, Tine Louise Kortermand arbejder i et cross-over mellem musik og kunst. Hendes koncerter er en hybrid imellem konkretmusik, radioteater, filmisk videoinstallation og sfærisk sang på en bund af rå og poetisk støj

RUMPISTOL
I sit live sæt omfortolker Rumpistol gamle tracks,og blander dem med nye uudgivne ting ved brug af laptop, liveeffekter og melodica. Rumpistol er internationalt anerkendt og har udgivet 3 albums.


CLUBBING MED JOKKE ILSØE (tropical beats)
Et svedigt internationalt setup, der rykker igennem!!
Jokke Ilsøe er bl.a kendt for sit samarbejde med Anders Trentemøller og den legendariske Nam Nam klub. Har sit andet hjem i Brasilien hvor han optræder ved koncerter med op til 200.000 tilskuere Line up: Jokke Ilsøe (DK/Brasilien), Andy Benz, Dr Subs, Chiaki(Japan)
.

Club OFF:Elektro-Jazz d. 27. juni kl. 20-02 (entre 50 kr.)

BADUN
Baduns musik er fuld af overraskelser og uventede kombinationer af lyde. Baseret på manipulerede optagelser af traditionelle instrumenter som båndløs bas, vibrafon, guitar, rhodes og trommer, skaber Badun deres helt egen eventyrlystne og fortællende musik i spændingsfeltet mellem kontrol og kaos.

NABO
Uffe Christensen, som lever bedst under sit alterego Nabo, er en sjæl der kan lide at udfordre og udforske - live foregår det oftest improvisatorisk og eksperimenterende.

LA CUCHINA SOM SISTEMA
DK har markeret sig med flere stærke dubstep soundsystems. Et af de hurtigst fremadstormende er DJ-kollektivet La Cuchina Som Sistema.

Yderligere oplysninger: Birgitte Weinberger 65 51 28 21 bsw@odense.dk