Spring til indhold
Nyhed

Chef for City Design Odense ansat

04-03-2009

Den 1. april starter den 42-årige Peer M. Rexen som chef for den nye enhed City Design Odense.

Han får til opgave at arbejde med en række af de større byudviklingsprojekter i Odense.


Peer M. Rexen er Cand. Scient. Pol. fra Århus Universitet og har en Mastergrad i Public Management fra Syddansk Universitet.

Han kommer fra en stilling som Økonomi- og Planchef i Vejen Kommune

Peer M. Rexen er gift, har to børn og bor i Kolding.


City Design Odense er en særlig kommunal enhed, der skal sikre gennemførelse, koordinering og kommunikation af nogle af de store byudviklingsprojekter, som vil præge Odenses bybillede de næste 10 år.

Det drejer sig om store tværgående strategiske projekter, der knytter sig til følgende fire planer: Thomas B. Thriges Gade, Kvarterplanen, Trafik- og Mobilitetsplanen og Letbanen.


- Odense Kommunes ambitiøse byudviklingsplaner vil sætte Odense på landkortet som en af de mest visionære byer. Jeg ser frem til at blive en del af det stærke team i Odense Kommune og i City Design Odense, som skal arbejde med projekterne. Byudviklingen skal ske i et tæt samspil mellem byrådet, forvaltningerne, borgerne og investorerne. For at sikre, at projekterne gennemføres med succes, siger Peer M. Rexen.


Peer M. Rexen starter i jobbet som chef den 1. april, og umiddelbart efter vil enhedens fem faste medarbejdere være ansat. Da City Design Odense er en dynamisk størrelse vil der desuden løbende blive andre konsulenter og medarbejdere tilknyttet, både fra Odense Kommune og det private erhvervsliv.


City Design Odense får til huse på Gråbrødre Stræde 1 i det gamle posthus, hvor bl.a. Sport Event Fyn, Odense Kommunes kommunikationsafdeling samt Eventhouse har kontorer.


Der er afsat 8 mio. kr. årligt til etablering og sikring af enheden, som finansieres af Kvarterplanen.


Yderligere oplysninger: Stadsdirektør Jørgen Clausen, 65 51 10 01