Spring til indhold
Nyhed

Borgmestre bakker op om Lindøs nye forretningsstrategi

22-01-2009

Borgmestrene for Odense og Kerteminde udtrykker glæde over resultatet af det bestyrelsesmøde, som blev afholdt på værftet i dag, den 21. januar.

Her blev vedtaget en ny forretningsmodel for det trængte værft, der har til hensigt at bevare et skibsværft i Munkebo og samtidig vil tiltrække nye virksomheder til området.

- Lindø er en meget væsentlig arbejdsplads ikke kun for Munkebo, men for hele Fyn. Derfor er det meget positivt at konstatere, at der nu er lagt en strategiplan frem, der skal sikre at de nødvendige nye opgaver tilføres værftet. Det betyder naturligvis meget for den fynske beskæftigelse, at en stor arbejdsplads som Lindøværftet fortsat er i stand til at udføre sine opgaver - i Munkebo.

Den nye model er en god løsning i en tid, hvor værftsindustrien har svære kår, siger Jan Boye (K), borgmester i Odense.

Også i Kerteminde er der glæde over strategiplanen:

- For Kerteminde Kommune er det en stor tilfredsstillelse at konstatere, at den strategiplan, der i dag er lagt frem for Lindøværftet også i fremtiden vil sikre lokale arbejdspladser på værftet. Nye opgaver og nye tider er på vej, men jeg er meget glad for, at værftets og rederiets ledelse fortsat mener, at der er en fremtid for Lindøværftet i Munkebo, siger Palle Hansborg-Sørensen (S), borgmester i Kerteminde.


Yderligere oplysninger:

Borgmester Jan Boye, Odense, 20 40 29 12
Borgmester Palle Hansborg-Sørensen, Kerteminde, 40 16 55 75