Spring til indhold
Nyhed

Borgmester bakker op om fynske gartnere i Tyskland

28-01-2009

Når Borgmester Jan Boye sætter sig i flyet mod Düsseldorf torsdag den 29. januar, er det for, at bakke op om de fynske blomstergartnere, og se hvordan de klarer sig i Tyskland.

Borgmesteren er inviteret med til den store internationale IPM Messe i Essen. Messen, der har over 1400 udstillere, præsenterer det nyeste inden for potteplanter og her er Danmark og især Fyn rigt repræsenteret.


- Jeg glæder mig meget til at se, hvad vores lokale potteplantegartnere kan byde på, siger Jan Boye.

- Gartnerfaget er jo et at de mest succesfulde på Fyn, og jeg er stolt af, at vi har et kreativt gartnermiljø, der kan være med blandt de allerstørste.De fynske gartnere deltager i og giver blomster til Odense Blomsterfestival. Det er også med tak for den indsats, at jeg gerne vil støtte gartnerne i deres eksport af fynske planter og blomster, uddyber Jan Boye.


Jan Boye besøger messen fra 9.30 – 18.00, og skal bl.a. overvære overrækkelse af Floradania Innovation Award priser samt se den særlige danske afdeling af messen.


Borgmesteren ledsages på turen af Linda Hansen, Sekretariatsleder, Odense Blomsterfestival og Direktør Ib Stenberg Pedersen, Danske Prydplanter.

For flere oplysninger kontakt:
Borgmester Jan Boye, 20 40 29 12