Spring til indhold
Nyhed

Børnehospitalet får besøg af Julehattens værksted

14-12-2009
Når Julehattens værksted flytter ind på Eventyrgangen på H.C. Andersen Børnehospital i Odense, skal det nok få nogle nysgerrige små patienter til at rejse sig fra sengen. Det mener Mette Sorang Kjær, der er pædagog på børnehospitalet.

- Det er rigtig godt for mange af børnene at komme op og komme lidt i gang efter for eksempel en operation. Og det, at der sker noget særligt som Julehattens Værksted, er meget motiverende for børnene, fortæller hun.

Julehattens værksted er et pink juleeksperimentarium – et kreativt pusterum for børn og voksne – hvor der er plads til at lege, skabe eller bare at være til og hygge sig med hinanden. Og det sidste er en meget vigtig del, når værkstedet holder til på børnehospitalet.

- Vores målgruppe er børn i alderen 0 til 15 år, og der skal også være plads til, at en mor til et barn på et år eventuelt bare har brug for at komme lidt ud og se sig omkring, siger Mette Sorang Kjær og fremhæver, at arrangementet i høj grad er med til at aflede tankerne for en stund fra det faktum, at man er på hospitalet.

Tanken bag Julehattens værksted er at give kreativiteten og legen frit spil i et forum, hvor alt det bedste ved julen er repræsenteret, nemlig samvær, leg, hygge og kreativitet. I et hyggeligt oppyntet, pink univers vil der være mulighed for at klippe julepynt male på lærred, lave julegaver eller sidde stille og lytte til en julehistorie.

Tid og sted: Tirsdag den 15. december kl. 8.30 – 14 med pause fra 10 – 11 og onsdag den 16. december fra 8.30 – 11.30 på Eventyrgangen, H.C. Andersen Børnehospitalet.


Mere information: Pædagog på børnehospitalet Mette Sorang Kjær på tlf. nr.: 6541 2245, sokj@dsa-net.dk
eller projektleder Sine Larsen tlf. nr.: 3089 7517, sil@odense.dk