Spring til indhold
Nyhed

Balkanmusik og rødbedesuppe

27-10-2009

Club OFF:Balstyriske Balkan Beats


Balkanmusik og rødbedesuppe onsdag d. 18. november kl. 20 – entre 50 kr.

Find Club OFF på facebook

Endnu engang byder Kulturmaskinen velkommen til Club OFF – musik med mere – nu med suppe.


Energisk, original og lettere vanvittig balkanmusik, fremført med stor kærlighed, humor og nerve. Vi indleder med en introduktion til genren og server Balkan-klassikeren: Bortsch aka rødebedesuppe. Baren byder naturligvis på vodkashotsTako Lako

På serbisk betyder gruppens navn noget i retning af 'så nemt kan det gøres’. Men selvom Tako Lakos sprængfyldte balkanpop lyder legende let, når det otte mand stærke band pumper af sted med Ognjens teatralske operakanon af et stemmeorgan i forreste række, skal man ikke tage fejl af kunsten. Tako Lako er i fuld færd med at erobre de danske rock- og world-music scener; og med deres storladne energi og unikke hybrider er der intet, der kan holde dem tilbage.

Tako Lakos musik er en stor størrelse. Hvor bandet oprindeligt satsede på at give den østlige sigøjnermusik et moderne præg via stramme, rockede beats, har deres musik nu gennemgået en markant make-over. Deres anden EP, som står til udgivelse i august 2009, vil blande pop og electronica med hiphop og balkan, som det aldrig er gjort før på dansk grund. Et vovet skridt i en ny retning, som har vist sig at bære stor succes med sig, hvorend Tako Lako har spillet koncerter.

Netop på live-scenen har bandet høstet allerstørst anerkendelse, hvor de sammenlignes med bands som Gogol Bordello, Balkan Beat Box og norske Kaizers Orchestra. Fest, farver og forhøjet blodtryk er fast inventar, når Tako Lako fyrer op for deres euforiske live-shows; og med deres selvironiske tilgang til lyrik og performance betragtes de som en af undergrundens vildeste og mest nyskabende upcoming bands.


Hvis I er mange så send os en mail og reserver plads på: cluboff[a]odense.dk


Håber vi ses!

Bedste hilsner
Birgitte Weinberger
Leder - Odense Internationale Filmfestival
Kulturkonsulent

65 51 28 21
bsw[a]odense.dk