Spring til indhold
Nyhed

Afsløring af vinderne i fotokonkurrencen om Odenses arkitektur

30-04-2009

Afsløring af vinderne i fotokonkurrencen om Odenses arkitektur.


Se dig omkring – se på din by. Skyd dit billede af hverdagens arkitektur. Den opfordring er blevet taget op i den store fotokonkurrence om Odenses arkitektur. Konkurrencen er udskrevet af Odense Kommune sammen med Fyens Stiftstidende og Billedbutikken.

Nu skal vinderne afsløres. Tirsdag den 5. maj overrækkes præmierne i både voksen- og børnekonkurrencen. Prisoverrækkelsen vil ske kl. 14:00 på Odense Slot i lokalet Rosen. Alle er velkomne.

Hvad er det særlige ved den arkitektur du møder på din vej? Er det små arkitektoniske detaljer, der gør en forskel – eller er det den store sammenhæng der er afgørende? Det er der kommet mange gode bud på og dommerkomiteen har været på en svær opgave.

Fotokonkurrencen blev udskrevet som en del af en række tiltag, i forbindelse med Odens Kommunes Arkitekturstrategi. Med arkitekturstrategien sættes der fokus på kvaliteten af de fysiske omgivelser vi alle bevæger os rundt i hver dag. Med de meget forskellige billeder fra fotokonkurrencen sætter borgerne spot på smuk, anderledes eller overraskende arkitektur fra hele Odense Kommune.

Alle indkomne forslag vil være udstillet til prisoverrækkelsen og der bliver mulighed for at høre dommerkomiteens begrundelser.

Dommerkomiteen består af:

Kirstine Mengel, fotograf
Anker Boye Rådmand, By- og Kulturforvaltningen
Ole Steen-Sørensen, arkitekt, Odense Kommune.

Efter prisoverrækkelsen vil alle billeder blive udstillet i pavillonen i Kgs. Have frem til den onsdag den 13. maj.