Spring til indhold
Nyhed

60´rock - af den helt ægte vare

14-07-2009
Torsdag den 16. juli kl. 19.00 er dømt 60´rock - af den helt ægte vare
-  Rock Nalle i spidsen for lokale ikoner til Torsdagskoncert i Kongens Have

Ja - over 40 år efter at de var byens lokale helte i Kongens Have på den lille "faste scene", vender de nu tilbage til byens gamle ærværdige have med en stor moderne scene - og de er de still going strong, - Menasis med original  besætning, Spacemakers med kun en enkelt udskiftning og Rock Nalle.

Rock Nalle & The New Big Sound

En af Danmarks absolut førende rock- og soulsangere er fra Odense - nemlig Nalle eller Rock Nalle. Et uomtvisteligt stort talent var helt intakt da Rock Nalle efter at have været borte fra scenen i adskillige år, gjorde come back for godt 10 år. Det er blevet til endog rigtigt store successer i forskellige musikalske varianter og konstellationer, og aftenens koncert bliver med opbakning af  hamrende dygtige musikere i The New Big Sound, hvilket betyder, at publikum kan glæde sig til rigtigt mange perler fra Rock Nalle spændede karriere og repetoire.

Spacemakers og Menasis

Takket være foreningen Rock Med Rynker, der startede i 2000, har den lokale 60´er musik fået en opblomstring og popularitet, som ikke findes nogen steder i vort land - og til manges store glæde: Musikerne nyder hinandens selskab, nyder musikken og dens udfordringer og publikum nyder stemningen og den glade 60´er musik i alle dens afskygninger.
2 af byens absolut førende bands - dengang som nu - Menasis og Spacemakers, stiller op i Kongens Have med "originale" medlemmer og de er helt sikkert bedre spillende end nogensinde før.