Spring til indhold
Nyhed

25 år med musikskole i Odense

05-11-2009

I november fejrer Odense Musikskole 25 års jubilæum med koncerter hver dag i uge 46. Alle genrer fra opera til hiphop er repræsenteret, når musikskolens mange elever folder sig ud på scener flere steder i Odense.


Over 1000 elever i alle aldre fra nybegynderne til musikskolens mest talentfulde elever er med til at fylde jubilæumsugen med masser af koncerter.

Blandt andet optræder talentfulde musikskoleelever og MGk elever i operaen "Dido og Aneas" på Magasinet søndag den 8. november kl.19, og musikskolens mange rytmiske elever kan opleves til to kæmpe koncerter på Magasinet og Kulturmaskinen onsdag den 11. november kl.19.

Lørdag den 14. november kulminerer jubilæumsfesten med et brag af en afslutningskoncert i Odense Idrætshal med over 750 medvirkende.


Odense Musikskole er som Odenses eneste musikskole en stor organisation med knap 1.000 instrumentalelever og mere end 1.500 elever i musikalsk grundskole. "I Odense Kommune ligger vi vægt på at have en god og velfungerende musikskole med et bredt udbud af kvalificeret musikundervisning.

- Vi er meget stolte over at kunne fejre Odense Musikskoles 25 års jubilæum som musikalsk fyrtårn for musikundervisningen i Odense Kommune", udtaler Børn- og Unge Rådmand Jane Jegind, der glæder sig til at være med ved den store afslutningskoncert i Odense Idrætshal.


Hele ugens program kan findes i vedhæftede fil eller på: www.odensemusikskole.dk


Mere information kontakt: Pernille Holmskov på tlf.: 63758582 eller mail: pehol@odense.dk