Spring til indhold
Nyhed

Gourmet på menuen

18-02-2008

Kok Rasmus FredslundGourmet på menuen

Ældremad behøver ikke være hverdagsmad. Fra maj måned kan de ældre i Odense Kommune indimellem sætte kryds ved gourmetretter, når de bestiller mad fra kommunen.
Det fortæller funktionschef hos Madservice, Karen Nymann.

 

- Mange ældre har ikke mulighed for at komme ud og spise på restaurant, men de har jo stadig brug for at blive forkælet en gang imellem, siger hun.

Premieren på forkælelse fra Madservice bliver 24. maj, når prins Joachim og Marie Cavalier bliver gift. Der bliver mulighed for at vælge en gourmetmiddag med tilhørende vin, men også til hverdag vil maden smage lidt af gourmet.

 

Kok ved kommunale gryder

Odense Kommunale Ældrepleje har nemlig indgået samarbejde med kokken Rasmus Fredslund, der er udlært hos den prisbelønnede kok Michel Michaud.

Nu skal Rasmus Fredslund sørge for mere smag, bedre duft, og en endnu bedre oplevelse for de ældre, når de får mad fra Odense Kommune.

I flere år har kommunen scoret højt på tilfredshedsundersøgelser om mad til ældre. Nu kommer der gourmet på menukortene, når al madlavningen til ældre bliver samlet i et storkøkken til foråret.

I den forbindelse får de ældre også flere retter at vælge imellem. I dag kan de ældre dagligt vælge mellem 12 retter. Fra maj måned vil der være 21 forskellige retter at sætte kryds ved.
Heraf ni forskellige fedtfattige retter til dem, der har brug for det.

 

For yderligere information:

Karen Nyemann, funktionschef, Odense Madservice, kn@odense.dk, 65513600

Rasmus Fredslund, kok, fam@fredslund.mail.dk, 66193810