Spring til indhold
Nyhed

1200 nye odenseanere bydes velkommen med brætspil om byen

15-10-2008

Odensespil byder nye odenseanere velkommen til byen

Er man flyttet til Odense i august måned, kan man de nærmeste dage regne med at få en legende pakke ind ad døren. Som noget nyt i velkomstpakken til nye borgere finder man nemlig "Odense På Spil" – et brætspil hvor man kan dyste mod hinanden på leg og viden om Odense og dens oplevelser.

Vi vil gerne opfordre de nye odenseanere til at lege med på Odenses vision. Men i stedet for at præsentere dem for en masse ord om visionen, har vi udviklet et brætspil, som forhåbentlig vil kaste en masse leg af sig, og det er jo visionens essens, siger kommunikationskonsulent Anita Skoven Jensen.

Det eneste, man behøver for at spille, er at man får samlet mindst tre personer, en mønt og nogle spillebrikker. Undervejs i spillet bliver man stillet spørgsmål om Odense eller udfordret til forskellige legende øvelser. Det kan f.eks. være at digte et eventyr, fortælle en vittighed eller mime en kendt. Som deltager kan man også komme ud for at skulle lægge arm, lave englehop eller slå sten, saks, papir.

Er man ikke en af de 1200 nye odenseanere, som får spillet ind ad brevsprækken, kan man finde spillet på cafeer og biblioteker eller kontakte Visionssekretariatet på vision@odense.dk

Du kan også downloade spillet.

Læs mere om VisionOdense på hjemmesiden visionodense.dk

For yderligere oplysninger kontakt

Kommunikationskonsulent Rune Bager
Tlf.: 65 51 11 26 / Mobil: 51 90 32 54 / Mail: rb@odense.dk