Spring til indhold
Nyhed

4000 ældre stemte til lokalrådsvalg

29-01-2007
I løbet af januar har der været udskrevet valg til Lokalråd 1. Fristen for at afgive sin stemme var i går – og stemmeoptællingen viser, at hver tredje odenseaner i lokalområdet, som er over 60 år, har stemt til valget. Helt nøjagtig 4007 gyldige stemmer blev talt op torsdag den 25. januar, da vinderne af valget til Lokalråd 1 blev fundet.

 

Blandt de 20 opstillede kandidater skulle findes 13 nye medlemmer til lokalrådet, som under Ældrerådet arbejder for at styrke det lokale arbejde for ældre.

 

De 13 nye medlemmer, som bliver offentliggjort i dag klokken 12, er:

 

Eyvind Ankjær, Ove Bechsgaard, Birthe Rosenkjær Bjørnholt, Hanne Bober, Per Brochstedt, Mogens Christensen, Kirsten Larsen, Anne-Lise Laursen, Irene Hertz Lenbroch, Grete Nielsen, Kirsten Stigkjær Nielsen, Elsebeth Raben-Korch og Kaj Snerling

 

Hertil kommer 2 medlemmer valgt via ældrerådet: Johannes Hem og Lis Andreasen.

 

Om ældreråd og lokalråd

Der har været afholdt nyvalg til lokalråd 1, som dækker Hunderup/indre By, Skibhus, Agedrup, Seden og Øst. I Odense Kommune er der et ældreråd, men for at styrke den lokale indflydelse er der også 3 lokalråd. De dækker hver sit geografiske område. Alle 3 råd består af 15 medlemmer, hvoraf de 2 medlemmer er valgt i forbindelse med valget til ældrerådet.

 

 

 

Vil du høre mere om valget, kontakt Erik Broby, som er konsulent i Ældre- og Handicapforvaltningen på telefon 65 51 30 39.