Spring til indhold
Nyhed

Firmacykler - ren energi til virksomheden

10-04-2002
Fredag den 12. april kl. 9.30 i C på Odense Slot overdrager rådmand Søren Møller 66 cykler fra Odense Cykelby til de 28 virksomheder, der deltager i kampagnen ”Firmacykler – ren energi til virksomheden”,

Repræsentanter fra de 28 virksomheder, der har tilmeldt sig Odense Cykelbys kampagne ”Firmacykler – ren energi til virksomheden”, afhenter fredag den 12. april 66 forudbestilte cykler på Odense Slot, Nørregade 36-38 i C.

Arrangementet starter kl. 9.30 med rundstykker og kaffe, hvorefter rådmand Søren Møller overdrager de 66 firmacykler til virksomhederne. Cyklerne leveres fra 7 lokale cykelhandlere og stilles inden 9.30 op på rad og række i Kongens Have.

Kampagnen ”Firmacykler – ren energi til virksomheden” kører frem til den 16. september, hvor cyklernes computere aflæses. Hvis cyklerne ikke har tilbagelagt min. 500 km, skal virksomhederne betale fuld pris for cyklerne. Hvis cyklerne har tilbagelagt distancen, køber virksomhederne cyklen til 1/3 af prisen.

Den virksomhed, som tilbagelægger flest kilometer på cyklen, vinder en middag for medarbejderne samt ”Den gyldne cykelkæde” som årets mest cyklende virksomhed. Blandt de medarbejdere, der har benyttet cyklen, trækker vi lod om en cykelferie til Sydeuropa.

Med kampagnen ønsker Odense Cykelby at sætte fokus på mulighederne for sund og miljøvenlig transport på de korte ture i arbejdstiden. Ansatte med stillesiddende arbejde kan både få motion og fornyet energi ved at tage cyklen frem for bilen i forbindelse med møder, kundebesøg eller ærinder i nærheden af virksomheden. Ofte er det tilmed hurtigere på en cykel, da man slipper for at lede efter en P-plads og holde i kø i bymidten.

Yderligere informationer om kampagnen og arrangementet på fredag kan indhentes hos Projektkonsulent Marianne Weinreich, Cogita, Vestergade 48, 1.sal , 5000 Odense C, tlf. 66 14 33 48, e-mail mw@cogita.dk eller projektleder Troels Andersen, telefon 6551 2751.