Spring til indhold
Nyhed

Spring i sadlen og sus sommeren i møde

04-04-2002
Kampagnen Vi cykler til arbejde er klar til en ny sæson og har tilmeldingsfrist 12. april. Odense Cykelby er i toppen sammenlignet med andre byer.

Efter fire uger med cykling er formen skærpet til badesæsonen. Er man heldig, får man lov til at nyde den slanke linje på den eksotiske ø Mauritius. Dér går rejsen nemlig hen for det vindende hold i Vi cykler til arbejde. Der er også cykler og lækkert regntøj på højkant.

En kritik har været, at Vi cykler til arbejde lå i efteråret.
”Det betød, at mange steg af cyklen igen, når kulden satte ind. Derfor er kampagnen nu flyttet til foråret; 22. april til 19. maj. Efter fire uger er der stadig mange måneder tilbage til at suse af sted i solskin på cykelstierne”, siger projektkonsulent Tanja Grønvall.

Vejr og vind er ellers ikke dét, der skyr de odenseanske cyklister. Odense Cykelby er nemlig med helt i top, når man sammenligner med andre byer. Sidste år var 8.500 odenseanere med i kampagnen, hvilket svarer til at 8,3% af det samlede antal arbejdspladser i Odense Cykelby. Cykeliveren er kun overgået i Marstal, Grenå og Holstebro.

Kalorier til friske cyklister
Kommer man cyklende i Odense Cykelby onsdag 3. april kl. 15-17, er man måske heldig at få en chokoladebar, som man kan forbrænde på resten af cykelturen.
Pressen er velkommen til at komme og stille spørgsmål til projektkonsulent Tanja Grønvall.

Grib chancen og tilmeld din arbejdsplads
For at deltage i Vi cykler til arbejde, som kører fra 22. april til 19. maj, skal man stille med ét eller flere hold på mindst fire, højst 16 personer fra sin arbejdsplads. Det koster 20 kr. pr. person. Tilmelding kan ske frem til 12. april hos kampagnesekretariatet på telefon 33 38 24 73 eller på www.vicykler.dk, hvor man også kan læse om reglerne.

Kontaktpersoner: Projektkonsulent Tanja Grønvall, Odense Cykelby, tlf: 33 38 24 77, mobil 26 73 26 88, fax 33 32 76 83, e-mail: tg@dcf.dk eller projektleder Troels Andersen, Odense Kommune, tlf. 6551 2751.