Spring til indhold
Nyhed

Vinder af cykelferierejse til sydens sol

22-06-2001
Tirsdag d. 26 juni kl. 11.00 kårer Odense Kommune Ingrid Bjerregaard som vinder af Odense Cykelbys store forårskonkurrence, Årets Cykelferiehistorie. Med kåringen følger en cykelrejse for to personer til Frankrig sponsoreret af Region Rejser.

”Pedaltramp for pensionister og andet godtfolk” af Ingrid Bjerregaard blev valgt som Årets Cykelferiehistorie. Ingrid og hendes hvidhårede mand Ole på henholdsvis 58 og 68 år tog til deres venners forbavselse og beundring sidste sommer en 350 km lang cykeltur ind i Østrigs bjergtagende landskab.

Formen var ikke til Tour de France, men et afpasset tempo og solide cykelbukser bevirkede, at cykelturen føltes behagelig og overkommelig. Ole, som havde fået overladt førertrøjen, sørgede for spændingen og den ekstra motion ved at føre dem på afveje ad ukendte, stejle bjergkørsler, og Ingrid lærte undervejs at vende cykelbukserne rigtigt !

Udover vinderens bidrag har Odense Cykelby modtaget et overvældende antal fine og flotte cykelhistorier. Vi har derfor valgt at kåre yderligere 6 historier, som - tillige med vinderens - alle kan læses på www.cykelby.dk fra uge 26.

Det er første år, at Odense Cykelby kårer Årets Cykelferiehistorie. Med kåringen ønsker Cykelbyen at synliggøre de mange gode ferieoplevelser, der venter på to hjul, hvad enten det er i Danmark eller i udlandet.

Overrækkelse af feriepræmien vil ske d. 26 juni på Odense Slot, indgang C, mødelokale Store C kl. 11.00 ved et mindre traktement. Pressen er naturligvis meget velkommen til at møde op ved arrangementet og få gode cykeltips af Ingrid og Ole.

Yderligere spørgsmål i forbindelse med kåringen af Årets Cykelferiehistorie kan indhentes ved Troels Andersen, Park- og Vejafdelingen, telefon 6551 2751.

Park- og Vejafdelingen
Nørregade 36 - 38
Odense Slot, indgang M
5000 Odense C
Tlf.: 66 13 13 72
Fax: 65 91 96 81
E-mail: pva.mtf@odense.dk