Spring til indhold
Nyhed

Vi cykler til arbejde - tæt på rekord

16-08-2001
3.000 odenseanere har allerede tilmeldt sig Vi cykler til arbejde-kampagnen. Der er gratis is torsdag 16. august, hvor der er en uge til tilmeldingsfristen.

Ni dage før tilmeldingsfristen til Vi cykler til arbejde-kampagnen, tegner det godt for Odense Cykelby. Over 3.000 odenseanere har allerede tilmeldt sig kampagnen, hvilket er mere end hver 10. på landsplan. Der er gode muligheder for at løbe en succes i mål og slå sidste års rekord med 7.000 deltagere fra Odense Cykelby. Statistikker viser nemlig, at de fleste tilmelder sig i ugen op til tilmeldingsfristen.

Gratis is til alle
Som optakt til kampagnen deler Odense Cykelby is ud til friske cyklister. Kommer man cyklende ned ad Vestergade ved ruinen torsdag 16. august mellem kl. 12-18, får man is og kampagnemateriale med i farten.
Projektleder Troels Andersen og projektkonsulent Tanja Grønvall (mobiltelefon 26 73 26 88) vil være til stede på Vestergade og besvare eventuelle spørgsmål kl. 14-15.

Lokale konkurrencer i Odense Cykelby
Giv et bud på hvor mange kampagnedeltagere, der er fra arbejdspladser i Odense Cykelby og vind flotte præmier. Frem til 20. august kan man sende sit gæt via www.cykelby.dk.
Hvilken arbejdsplads i Odense Cykelby er mest cyklistvenlig? Bestem selv, hvorfor din virksomhed er værdig til titlen. Indstilling sendes senest 6. september via www.cykelby.dk.

Regler og tilmelding
For at deltage i Vi cykler til arbejde, som kører fra 3. til 23. september, skal man stille med ét eller flere hold på mindst fire, højst 16 personer fra sin arbejdsplads. Det koster 20 kr. pr. person. Tilmelding kan ske frem til 24. august på www.vicykler.dk, hvor man også kan læse om reglerne og de flotte præmier – bl.a. rejser til Seychellerne for hele holdet.

Park- og Vejafdelingen
Nørregade 36 - 38
Odense Slot, indgang M
5000 Odense C
Tlf.: 66 13 13 72
Fax: 65 91 96 81
E-mail: pva.mtf@odense.dk