Spring til indhold
Nyhed

Rammstein indtager Dyrskuepladsen – hele Odense varmer op med bl.a. gratis koncerter

31-05-2023

Når Rammstein kommer til Odense i weekenden, varmer hele Odense op med gratis koncerter og kulinariske events. Læs mere om det og parkeringsmulighederne her.

Det bliver formentlig de største enkeltkoncerter nogensinde på Fyn, når tyske Rammstein både fredag den 2. juni og lørdag den 3. juni fyrer op under Dyrskuepladsen i Odense. Med ca. 45.000 publikummer per aften – hvoraf en tredjedel kommer fra udlandet - er hotellerne fyldt op, og Cityforeningen, Odense Kommune og en række af byens aktører lægger sig i selen for at give koncertgæsterne den bedst mulige oplevelse.

Det handler både om, at tydelig parkeringsinformation og ekstra offentlig transport skal gøre det nemt at komme til og fra koncerten. Men lige så vigtigt er det at skabe den rette stemning og bruge det store event til også at fyre op under byfeststemningen og lokale aktiviteter.

Gratis koncerter i bymidten og andre ”Rammstein events”

I samarbejde med Cityforening afvikler Odense Kommune en række koncerter i bymidten fredag den 2. juni og lørdag den 3 juni.
På Flakhaven kan du blandt andet høre Under the Blood Oak, Bound By Law og Trouble Is.
På Gråbrødre plads kan du deltage i musikquizzer eller nyde lidt mindre musikarrangementer.
Ved Brandts kan du blandt andet høre Guns n’ Roses og Metallica Jam.
Der spilles musik på alle tre scener mellem kl. 11 og 18.30 begge dage.

Også andre steder i byen er der skruet op for opvarmningen til det store Rammstein brag med en række musikalske og kulinariske events. Du kan finde den fulde oversigt over gratis koncerter, events og tidspunkter på Visit Odenses hjemmeside.

Transport til og parkering ved Dyrskuepladsen

Her finder du information om parkering, offentlig transport, gåruter fra centrum og letbanestop tæt ved Dyrskuepladsen.

90.000 gæster i Odense

Også de lokale hoteller og vandrehjem mærker det løft, det giver til byen, når 90.000 mennesker gæster Odense på én weekend. Stort set samtlige overnatningssteder melder om helt udsolgt, og det er gået langt hurtigere, end de har oplevet ved andre store events.

Der forventes samlet ca. 90.000 gæster til Rammstein-koncerterne på Dyrskuepladsen fredag og lørdag. Godt 34.000 af dem kommer fra udlandet – primært fra Tyskland, Sverige og Norge.

Borgmesterforvaltningen