Spring til indhold
Nyhed

Handicapprisen 2016 – tre nominerede kandidater - se, hvem der vinder

10-11-2016

Efter fristen for indstillinger af kandidater er udløbet, er der nu udvalgt tre nominerede kandidater til årets handicappris 2016 i Odense. Kom og se hvem, der vinder.

De tre nominerede til Handicapprisen 2016 er:

  • ”Min Købmand i Holluf Pile” v/Mickey Kaybindinger
  • MJ service v/ Jørgen Hansen
  • Herluf Trolles Plejecenter v/Stina Møller Nielsen

Temaet for årets handicappris er: handicappede en styrke for beskæftigelse og bæredygtighed.

”Perspektivet for årets tema er jo, at vi går en fremtid i møde, hvor der vil blive brug for alle, og at vi skal blive meget bedre til at bruge hinandens kompetencer, også selv om man måske har et handicap” udtaler handicaprådets formand Birthe Malling.

Borgmester Anker Boye glæder sig også over feltet af nominerede: ”Vi har stor fokus på vækst og beskæftigelse i disse år. Årets nominerede til handicapprisen viser bl.a., at også mindre virksomheder og institutioner i øvrigt – og det er jo dem, vi har flest af – har kræfterne til at gøre en ekstra indsats for at inkludere handicappede i forhold til et meningsfuldt job og gøre dem i stand til at udfylde nogle vigtige funktioner til gavn for den hverdag, som vi alle er en del af”.

Prisen uddeles af Odense Handicapråd og Odense Kommune i fællesskab.

Tid og sted for prisoverrækkelsen

Prisoverrækkelsen foretages af Borgmester Anker Boye på FN’s internationale handicapdag lørdag den 3. december kl. 11.00 og finder sted i Kulturhuset Rytterkasernen.

Tilmelding

Alle interesserede kan tilmelde sig til arrangementet hos Henrik Poulsen, Borgmesterforvaltningen hp@odense.dk senest fredag den 25. november

Yderligere information

Du kan finde mere generel information om Handicapprisen her: Handicapprisen

Har du spørgsmål til Handicapprisen 2016, kan du kontakte Handicaprådets formand Birthe Malling, malling@post.tdcadsl.dk eller Borgmesterforvaltningens Henrik Poulsen, hp@odense.dk.

Eksterne sponsorer

Arrangementet støttes af bl.a. Fyns Almennyttige Boligselskab, Lemvigh-Müller A/S og Restaurant Pasfall.