Spring til indhold
Nyhed

Kronprinsesse Mary besøger Odense

19-03-2012

Kronprinsesse Mary besøger Odense den 15. august i anledning af Odenses Blomsterfestival

- Jeg glæder mig personligt til at hilse på kronprinsessen og byde hende velkommen til Odense. Og det er klart, det bliver en stor dag for byen og for mange odenseanere, når vi får besøg af kronprinsesse Mary, siger borgmester Anker Boye. 

Kronprinsesse Mary vil møde et Odense badet i farver og duft. For byens centrum er klædt i blomster og dekorationer i anledning af den årlige blomsterfestival, som kronprinsessen åbner. I år er temaet Nordiske Børneeventyr, og formand for Blomsterfestivalen, Vagn Jørgensen glæder sig til igen at vise kronprinsesse Mary et blomstrende Odense.  

- Vi lægger hvert år meget energi i at invitere særligt interessante mennesker til at åbne vores festival. I år er vi så privilegerede, at kronprinsesse Mary igen har sagt ja til vores invitation. Frem til den 15. august ligger nu det store arbejde med at skabe en blomsterfestival så smuk, at den er en kronprinsesse værdig, siger Vagn Jørgensen. 

Kronprinsessen kender byen
Kronprinsesse Mary åbnede også Blomsterfestivalen i 2006. Derudover har hun besøgt Odense ved flere lejligheder, blandt andet har hun flere gange besøgt bydelen Vollsmose. Senest besøgte kronprinsessen Odense i november 2010.  

Kronprinseparret har sammen besøgt Odense to gange. I 2004 og 2006. 

Læs mere om Blomsterfestivalen:
Blomsterfestivalens tema er i år, Nordiske Børneeventyr. www.blomsterfestival.dk