Spring til indhold

Mangfoldighed

Mangfoldighed er en styrke - og forskelligheden blandt medarbejdere skaber vækst og udvikling i virksomhederne. Derfor driver vi i Odense Kommune et mangfoldighedscharter - læs mere om det her.

Mangfoldighed

I Odense Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber vækst for hele kommunen.

 

Derfor driver vi Odense Mangfoldighedscharter, hvor over 200 virksomheder har skrevet under på, at de arbejder for at gøre mangfoldighed til en styrke.

 

Ved at underskrive charteret viser virksomhedens ledelse, at den ikke blot rummer – men også sætter pris på – forskellighed blandt egne medarbejdere og ser dem som en kilde til udvikling og vækst.

Virksomheder handler på det globale marked, og en øget mangfoldighed blandt medarbejderne øger virksomhedernes muligheder for at målrette og udvikle nye produkter. I Odense bidrager alle til mangfoldighed på arbejdspladserne, og både flygtninge og internationale studerende kan gøre en forskel for den enkelte virksomhed.

 

Vil du læse mere om Odense Mangfoldighedscharter?

Hvis du vil vide mere om Mangfoldighedscharteret, eller hvis din virksomhed ønsker at skrive under på charteret, så er du velkommen til at besøge charterets hjemmeside eller følge Mangfoldighedscharteret på Facebook og LinkedIn.

Se Odense Mangfoldighedscharters hjemmeside her
Følg Mangfoldighedscharteret på Facebook
Følg Mangfoldighedscharteret på LinkedIn

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen