Spring til indhold

Borgerpanelet "Vores Odense"

Odense Kommunes borgerpanel er din mulighed for at få indflydelse på fremtidens Odense. Du kan læse mere om borgerpanelet her på siden og tilmelde dig via linket nedenfor.

Som medlem af borgerpanelet får du mulighed for, at bidrage med dine meninger, oplevelser, ønsker og idéer til byrådets arbejdet med at udvikle Odense Kommune, ved at besvare spørgeskemaer om aktuelle emner i kommunen.


Emnerne vil naturligvis variere alt efter hvad der arbejdes med i de forskellige forvaltninger, udvalg mm. Af emner som har været taget op i borgerpanelet kan bl.a. nævnes uddannelsespolitik, deltagelse i fællesskaber, byliv og by stolthed, miljøpolitik mm. 

 

Vil du være en del af borgerpanelet?

Hvis du ønsker at blive en del af Odense Kommunes borgerpanel, kan du tilmelde dig her:

Tilmelding til borgerpanel

 

Alle borgere i Odense Kommune over 18 år kan deltage i panelet. Ved indmeldelse i panelet skal du foruden din e-mail, oplyse postnummer, køn og fødselsår. Disse oplysninger bruges kun til at udvælge deltagere til undersøgelser og sammenholde besvarelser. Vi behandler selvfølgelig dine oplysninger helt fortroligt og dine oplysninger vil ikke blive givet videre til andre – heller ikke internt i kommunen.


Som medlem af borgerpanelet vil du årligt modtage tre-fire online spørgeskemaundersøgelser via e-mail. Det tager typisk mellem 5 og 10 minutter at gennemføre undersøgelserne. Din besvarelse er selvfølgelig fuldstændig anonym. 

 

Vil du vide mere om borgerpanelet?

Du er velkommen til at kontakte konsulent Anders Møller Stenner for yderligere information om borgerpanelet.
 

Ændring af oplysninger og udmelding af borgerpanelet

Ønsker du at ændre de oplysninger, du registrerede ved indmeldelse i borgerpanelet? Eller ønsker du at melde dig ud af panelet?

Log ind og ret oplysninger eller udmeld dig her

Borgmesterforvaltningen