Spring til indhold

Arbejdspladser

Røgfrit Odense støtter jer henimod en røg- og nikotinfri arbejdstid

Skab et sundere arbejdsmiljø

Formålet med røgfri arbejdstid er at skabe et sundere arbejdsmiljø og en kultur, hvor tobaks- og nikotinholdige produkter ikke er en del af arbejdsdagen.

Flere arbejdspladser – offentlige som private – vælger at indføre røgfri arbejdstid. Når vi taler om røgfri arbejdstid, inkluderer det alle former for tobaks- og nikotinprodukter. Det vil sige, at ledere såvel som medarbejdere hverken må ryge, vape/dampe eller bruge snus/tyggetobak/nikotinposer i arbejdstiden.

Vær gode rollemodeller og styrk fællesskabet

Ved at indføre røgfri arbejdstid vil I som arbejdsplads være gode rollemodeller og sende et signal om, at tobak og nikotin ikke er normen hos jer. I vil ligeledes støtte de medarbejdere, der ønsker et tobaks- og nikotinfrit liv – og samtidig vil I styrke fællesskabet og skabe en mere ens pausekultur.

 

Bliv partner i Røgfrit Odense

 

Som partner i Røgfrit Odense støtter vi jer og jeres arbejdsplads i forhold til at få skabt de rette tiltag og rammer.
Vi ved, at en indsats i flere faser har den største effekt. En nikotinpolitik og beslutningen om at indføre røgfri arbejdstid er to vigtige skridt på vejen henimod en arbejdsplads uden tobak og nikotin.
Røgfrit Odense tilbyder i denne sammenhæng gratis STOP-forløb ude på jeres arbejdsplads til de medarbejdere, der ønsker støtte til at blive fri af nikotinen.

Ønsker I støtte til røg- og nikotinfri arbejdstid, så se mere her.


Eller kontakt os på tlf.: 24 43 45 05 eller på mail: rygestop@odense.dk