Spring til indhold

Indsatser

I Røgfrit Odense har vi en bred vifte af tilbud til skoler, ungdomsuddannelser, videregående uddannelser, arbejdspladser, virksomheder og foreninger.

De enkelte indsatser skal hjælpe til at forebygge brug af nikotinprodukter blandt børn og unge samt støtte nikotinbrugere i at stoppe.

Mange unge får deres debut med nikotinprodukter i grundskolen. Dertil ved vi, at der ligeledes er en del, der starter med nikotin, når de begynder på en ny uddannelse.
Der er de senere år kommet flere nikotinprodukter på markedet, som i høj grad appellerer til de unge. Samtidig ved vi, at der stadig er behov for at sætte ind i forhold til cigaretter.

Vores tilbud er varierende alt afhængig af, hvad der er brug for af indsatser de konkrete steder. Vi har også mulighed for at indgå partnerskab, som danner rammen om, at vi sammen skaber de bedste forudsætninger for børn, unge, voksne og ældre borgere i Odense Kommune.

På denne side kan du læse mere om vores indsatser. Er du interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 2443 4505 eller mail: rygestop@odense.dk.