Spring til indhold

Kvalitet for de mindste

I dagplejen får dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø med gode læringsmiljøer. Dit barn får også en tæt relation til dagplejeren og de andre børn.

Børnene passes i dagplejerens hjem og tilbydes en sund og varieret kost, ligesom dagplejeren i tilknytning til sin bolig har en have, hvor børnene kan lege.

 

Dagplejeren tilrettelægger selv sin hverdag ud fra børnenes behov, trivsel og udvikling, ligesom dagplejeren arbejder med pædagogiske læreplaner. Børnene skal opleve glæde, omsorg og tryghed, som giver en god hverdag, hvor det enkelte barn udvikler sig. 

  

Dagplejeren har en arbejdsuge på 48 timer i tidsrummet kl. 06.00-18.00, tilpasset forældrenes behov. Dagplejerne indgår i et netværk med andre dagplejere, i regi af en fast legestuegruppe, som blandt andet mødes hver 14. dag i legestuen. I de tilfælde hvor dagplejeren er fraværende tilbydes gæstepleje. 

 

Dagplejepædagogerne fører pædagogisk tilsyn både hos den enkelte dagplejer og i legestuen.

 

Dagplejehjemmene er godkendt i forhold til sikkerhed og indretning, ligesom Odense Kommune har indhentet børneattest på den enkelte dagplejer.