Spring til indhold

Ungetilbudsdagen

Her kan du se tidligere afholdte Ungetilbudsdage

Ungetilbudsdagen

En gang årligt samles netværket til ”Ungetilbudsdagen”. Her skabes en markedsplads, hvor alle unge, forældre og fagpersoner kan besøge de mange stande og få viden om de tilbud, der eksisterer i Odense. Standende vil være bemandet med fagpersoner og frivillige fra de forskellige tilbud, og der er derfor mulighed for at få en god snak og et større kendskab til, hvad det enkelte tilbud indeholder.

Ungetilbudsdagen har eksisteret siden 2010, og i 2022 deltog omkring 120 unge, forældre og fagpersoner. I 2023 er Ungetilbudsdagen i Storms Pakhus, da netværket ønsker at komme ud, hvor de unge er.

Forud for Ungetilbudsdagen mødes aktørerne i netværket til et af de årlige møder, hvor formålet er at netværke, brobygge og styrke viden om de unges trivsel gennem det fælles arbejde med de unge.
Efter endt møde i netværket, vil markedspladsen være åben for offentligheden fra kl.13-15. Markedspladsen og Ungetilbudsdagen starter i 2023 med et oplæg omkring noget der aktuelt rører sig blandt unge, og i 2023 har netværket valgt temaet ”Kønsidentitet”, hvor kønsaktivist Noah fortæller om oplevelsen af at være ung og queer og om sin egen rejse med sin transkønnethed og mødet med verden.

Information om Ungetilbudsnetværket og Ungetilbudsdagen vil være tilgængelig på Center for Mental Sundheds hjemmeside og på Facebook. /www.odense.dk/mentalsundhed www.facebook.com/centerformentalsundhed.

Herunder kan du se plakater fra andre Ungetilbudsdage.