Spring til indhold

Brobækken Børnehus rammer

Beskrivelse af børnehusets indretning og udendørs rammer.

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt

Inderummet


Huset er indrettet med 4 store grupperum, der alle rummer mulighed for yderlige opdeling, så de pædagogiske aktiviteter sammen med børnene kan foregå i større eller mindre fællesskaber.
For os er det vigtigt at udnytte vores mulighed for opdeling, da vi oplever, at de fleste børn har gavn af at være i mindre grupper. Vi har et stort fællesrum, samt god plads på gangarealerne der også er indrettet med legeaktiviteter.


Vi lægger stor vægt på at skabe nogle gode pædagogiske rammer for børnene med udgangspunkt i husets værdier og Den styrkede pædagogiske læreplan. Med indretningen af rammerne, ønsker vi at inspirere børnene til at være igangsættere og initiativtagere til forskellige lege. Børnenes lege kan foregå i større eller mindre fællesskaber, med støtte af nærværende voksne.Uderummet


Legepladsen er stor og rummelig med masser af plads til forskelligartede lege.
Der er en stor sandkasse, legehuse hvor børnene leger ”bager”, ”is butik” eller hvad deres fantasi ellers inviterer til. Vi har forskellige gynger og et stort klatrestativ med udfordringer til alle aldre.
Legepladsen består af en cykelbane, samt flere kroge og hjørner, hvor børnene med deres fantasi skaber nye lege.


Legepladsen indeholder flere æbletræer og bærbuske, der skaber grundlag for mange udviklende og spændende snakke og aktiviteter hen over sommeren.


Test