Spring til indhold

Robotter i fritiden

Børn og unge i Verdens Bedste Robotby skal også i fritiden kunne arbejde med det digitale, robotter og teknologien. Og der er rig mulighed for at bliver klogere på teknologien.

Der er flere muligheder for at dykke mere ned i teknologien i ens fritid. Følgende organisationer tilbyder aktiviteter i fritiden.

 

Teknologiskolen

Teknologiskolen er en frivillig forening, der tilbyder teknologisk orienterede fritidsaktiviteter for børn og unge i Odense og omegn.

Du kan læse mere her: https://www.teknologiskolen.dk/

 

UngOdense

UngOdense har en lang række aktiviteter med fokus på teknologi, kodning og det digitale. 

Du kan læse mere her: https://ungodense.dk/index.php?open=1658&menu_id=7

Makerspace på biblioteket

Et makerspace er et teknologisk værksted, hvor man arbejder med digitale teknologier som lasercutter, 3D-print og robotter. Men et makerspace er også et værksted, hvor det analoge håndværk møder den nye teknologi. Derfor kan der også findes limpistoler, blyanter og krimskrams. Tilgangen til at lære handler i maker-tanken om at arbejde undersøgende, innovativt og iterativt.

Gennem projektet “Verdens Bedste Robotby i børnehøjde” har Villumfonden givet 5 millioner til at skabe makerspace-rum på forskellige skoler i Odense kommune. Borgernes Hus er en del af dette projekt og har derfor fået skabt et makerspace-rum, som rummer en masse teknologiske og kreative genstande man kan skabe med.

Det er værkstedet uden for hjemmet, som du kan besøge. Åbningstider ses på hjemmesiden via linket.

Find bibliotekets makerspace her.