Spring til indhold

STOP-forløb til unge

Overvejer du at kvitte nikotinen? Vi vil meget gerne støtte dig!

Brug af nikotin i de unge år er ofte forbundet med noget socialt. Der kan være en ambivalens i, at du gerne vil stoppe, men at du samtidig ønsker at være en del af sociale sammenhænge, hvor nikotinen måske indgår. Du er bestemt ikke den eneste, der går med disse tanker.

Vi ved, at der hele tiden kommer nye nikotinprodukter på markedet, som tiltaler jer unge.
Vi ved samtidig også, at jo før du stopper med nikotinen, jo nemmere er det for dig.

I Røgfrit Odense tilbyder vi at afholde STOP-forløb på jeres skole, i jeres klub eller måske et andet sted, hvor I er en gruppe på 10-12 unge, der ønsker at kvitte nikotinen. Vi har de senere år haft succes med at afholde STOP-forløb på forskellige uddannelser. Vores erfaring er, at chancen for at blive nikotinfri, er langt større, hvis man stopper sammen med sine venner.

Hvis I er en gruppe, der ønsker, at vi afholder forløb hos jer, så kan I bede jeres skole, træner eller klubpersonale om at kontakte os. 

Hvis et fysisk forløb ikke fungerer for dig, er der mulighed for at ringe til STOPLINEN. De tilbyder gratis telefoniske forløb til alle unge. Et forløb er ofte fem til otte telefoniske samtaler. Samtalerne tager altid afsæt i dit behov og handler om, hvordan du kan nå dit mål om at blive nikotinfri eller om at kunne klare dig igennem en skoledag uden nikotin. Der er ingen løftede pegefingre – kun opbakning, støtte og gode råd, når det efterspørges.

Læs mere om STOPLINIENS tilbud her. 

Læs mere om Røgfrit Odenses STOP-forløb her.