Spring til indhold

Arbejdspladser

Røgfrit Odense hjælper arbejdspladser med at indføre røgfri arbejdstid

Flere arbejdspladser, offentlige som private, vælger at indføre røgfri arbejdstid. Det betyder, at der ikke må ryges i den tid, medarbejderen er på arbejde, heller ikke uden for arbejdspladsens matrikel.

Det kan dog være en udfordring at indføre røgfri arbejdstid fra den ene dag til den anden. Derfor anbefaler Røgfrit Odense, at processen deles op i faser - og vi hjælper gerne til undervejs i processen. 

 

Røgfri arbejdstid - hvorfor? 

Der er mange gode argumenter for at gøre jeres arbejdsplads røgfri. Først og fremmest er de skadelige konsekvenser ved rygning veldokumenterede. Ved at indføre røgfri arbejdstid vil I som arbejdsplads være gode rollemodeller og sende et signal om, at rygning ikke er normen, samt støtte de medarbejdere, der ønsker et røgfrit liv.

 

En arbejdsplads uden røg vil kunne styrke fællesskabet og skabe en mere ens pausekultur. Røgfri arbejdstid vil også kunne øge effektiviseringen og være med til at skabe en sundere trivsel blandt medarbejderne. 

 

Partner i Røgfrit Odense

Som partner i Røgfrit Odense hjælper vi jer og jeres arbejdsplads med at skabe de rette tiltag og rammer, der passer ind i jeres virksomhed. Vi ved, at arbejdet med en tobaksindsats i flere faser, er det, der har den største effekt. En tobakspolitik og beslutning om at indføre røgfri arbejdstid er vigtige skridt for at blive en arbejdsplads uden røg. Vi tilbyder i den sammenhæng også hjælp til rygestop direkte på jeres arbejdsplads for de medarbejdere, der ønsker hjælp til at stoppe med at ryge.

 

Hvis I som arbejdsplads har konkrete ønsker i forhold til røgfrihed eller nogle idéer, er I velkomne til at kontakte os på mail rygestop@odense.dk.

 

Bliv partner