Spring til indhold

Dagligdagen i Dronningens Asyl Børnehus

Her kan du læse om en dag i Dronningens Asyl Børnehus.

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt

For de børn, der kommer tidligt, starter dagen i vuggestuen. Her morgenhygger vi og vinker med de børn der gerne vil sige farvel.

 

I løbet af formiddagen deltager børnene i forskellige planlagte aktiviteter og fællesskaber. Vi har fokus på at børnene indgår i forskellige læringsmiljøer med henblik på at styrke børnenes venskaber og legerelationer. 

 

I Dronningens Asyl er vi ude hver dag uanset vejrforholdene. For vuggestuebørnene varierer det ift. børnegruppens alder og aktiviteter.

Forældresamarbejdet

Det er vores overordnede mål, at Dronningens Asyl er et børnehus hvor børn, forældre og medarbejder trives. Vi har fokus på, at børn og forældre mærker en positiv og imødekommende atmosfære, når de træder ind af døren, og at børnehuset er et rart sted, for alle der kommer i huset. 

 

Vi lægger vægt på, at der er tid til den daglige dialog med forældrene, så vi i samarbejde kan give barnet de bedste trivsels- og udviklingsmuligheder.

Forældregruppen

Vi har en meget engageret bestyrelse og forældregruppe, som hjælper ved diverse arrangementer og aktiviteter.

Traditioner

Dronningens Asyl er et hus med mange traditioner. Nogle traditioner er udelukkende for børnene, andre er sammen med forældre og søskende eller bedsteforældre. Her kan nævnes fastelavn, Luciaoptog, sommerfest, bedsteforældredag, høstfest, arbejdslørdag mm.