Spring til indhold

Dronningens Asyl Børnehus rammer

Beskrivelse af børnehusets indretning og udendørs rammer.

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt

Vi har indrettet vores børnehus, så begge børnegrupper har gode muligheder for lege og aktiviteter i mindre grupper. Vores vuggestue er placeret på 1. salen, hvor de har et stort grupperum samt et mindre lokale, som bla. anvendes til kreative aktiviteter med få børn.

 

I børnehaven, som ligger i stueetagen, er der 2 store grupperum og nogle mindre rum. Lokalerne er indrettet, så børnene får en klar fornemmelse af, hvilke aktiviteter der kan foregå der, eksempelvis, det kreative med tegne, klippeklistre, maleaktiviteter. Spilaktiviteter med tal, farver og former. Konstruktions lege med Lego, Duplo, Brio osv. 
 

I kælderen har vi et stort lokale, som begge grupper anvender til krop og bevægelsesaktiviteter. Det benyttes ligeledes til tumlelege, samling for hele børnegruppen, eller ved større fælles arrangementer i huset.

Dronningens Asyl har en dejlig legeplads med forskellige legeredskaber, boldbane og gode områder, hvor man kan lege i mindre grupper. I baghaven som ligger ned til Odense Å, har vi et grønt område med bålplads.