Spring til indhold

Lungstedvangen Børnehus rammer

Beskrivelse af børnehusets indretning og udendørs rammer.

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt

Vi er i børnehuset indrettet i læringsmiljøer, hvor vi skaber gennemsigtighed for barnet, således at børnene er bevidste om, hvad der er hensigten i de forskellige læringsmiljøer.

 

Vi har indrettet vores læringsmiljøer på følgende måde – konstruktionsmiljøet, hvor børnene leger og fordyber sig i LEGO, byggeklodser etc. – danserummet, som er et multifunktionelt miljø, hvor vi både kan løbe, danse samt fordybe os i det digitale læringsmiljø. I vores kreative læringsmiljø, hvor vi maler, klipper og klistrer, og i vores sproglige læringsmiljø, hvor vores børn og voksne i fællesskab kan fordybe sig i historier.

 

Vuggestuen er indrettet med meget gulvplads og et stort tæppe, som indbyder til nærvær og tæthed samt små legemiljøer med biler og LEGO, dukke- og køkkenkrog med legehus. Derudover er der et sansemotorisk læringsmiljø i forlængelse af vuggestuen, hvor primært vores vuggestuebørn og de yngste børnehavebørn kan fordybe sig i leg, motorik og bevægelse.

 

Vi vægter vores udemiljø meget, hvor vi fordyber os i leg på vores legeredskaber, på vores cykler og mooncars på vores trafikbane, på fodboldbanen, i sandkassen eller ved vores bålplads. Derudover ligger Lungstedvangen Børnehus tæt på naturen og andre lokale dagtilbud samt den lokale folkeskole og 2 privatskoler.