Spring til indhold

Solgården Børnehus rammer

Beskrivelse af børnehusets indretning og udendørs rammer

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt

Børnehusets Solgårdens legeplads

 

Solgården er placeret i Skibhuskvarteret og er et børnehus, hvor børn og forældre er i centrum.

 

Vi har en dejlig overskuelig, men udfordrende legeplads, hvor der er mulighed for forskellig former for leg og læring. Der er cykler, mooncars, gynger, sandkasser, klatretårne, vandlandskab, plantekasser, frugttræer, legehuse, hængekøjer osv. Vi har ligeledes markiser på huset, som giver mulighed for at spise ude i forskelligt slags vejr.

 

Indenfor lægger vi vægt på et skønt inde miljø med mange forskellige rum med rolige farver og gode læringsmiljøer. Vi opdeler rummene i mindre rum, så børn og personale kan fordybe sig med forskellige aktiviteter på samme tid. Vi har både mulighed for motorisk udfoldelse i motorikrummet, kreativitet, historie fortælling, rollelege og andre ting, som tilgodeser det hele barn. Vi har udklædningstøj, Duplo og Lego, forskellige former for spil, bøger, konstruktionslegetøj, magneter, farver og papir samt meget mere.

 

Vi prøver at indrette læringsrummene, så der er muligheder for alle børn, og rummene hele tiden tilpasser sig, de børn vi har.

 

Vi benytter ligeledes lokalområdet, hvor vi bl.a. besøger legepladser og øver os i trafikken. Vi har også 2 ladcykler, som vi bruger til at komme lidt længere væk og få vind i håret.