Spring til indhold

Juelsgade Børnehus rammer

Beskrivelse af børnehusets indretning og udendørs rammer

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt
Børnehuset består af fællesrum med køkken, fire store grupperum, et sanserum og et motorikrum. Fællesrummet er indrettet med en ”fortællertrappe”, legehjørne og borde som bruges til både aktiviteter og spisning. 

Alle grupperum er indrette i mindre læringsmiljøer som forandres efter hvad børnegruppen har behov for, så der kan tilbydes mangfoldige læringsmiljøer som understøtter alle børne udvikling, leg og læring. Ligeså tænkes både gangarealer, badeværelser samt garderober ind som læringsmiljøer.

Børnehuset er omgivet af en dejlig stor legeplads som bruges og udforskes af børn og voksne hver dag året rundt i al slags vejr. Legeplads er indrettet med mange mindre læringsmiljøer som anvendes efter børnegruppens interesser og behov. Her er mulighed for motorisk udfoldelse i vore klatreområder, fordybelse og ro mellem træer og buske, rollelege i tipi og legehuse, sansestimulation i hængekøjerne og gyngerne, fælleslege på græsset, bålplads og meget mere. 

Derudover bruger vi parken, fodboldbanen, biblioteket, legepladsen, besøger andre børnehuse m.m. i lokalområdet. Til de mindste børn har vi ladcykler og klapvogne, så de også har mulighed for at anvende mulighederne i lokalområdet.