Spring til indhold

Dagligdagen i Børneborgen Børnehus

Her kan du læse om en dag i Børneborgen Børnehus.

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt
Kontaktinformation

Børnehuset Børneborgen

Bjerregaardsvej 9
5000 Odense C
63 75 17 10

Åbningstider

Mandag 06:30 - 16:45
Tirsdag - Fredag 06:30 - 16:30

Daglig pædagogisk leder

Anette Drud Jepsen

Borggården er rammen for vores hyggelige morgenstund, her spises der morgenmad frem til kl. 07.30.

Ca. kl. 09.00

 spises den medbragte frugt på egen stue.

Primært om formiddagen har vi forskellige aktiviteter på grupperne inde som ude. Vi arbejder både i store og mindre fællesskaber med forskellige emner afhængig af interesser, vejr og hvilke muligheder der byder sig. Måske bussen er ledig og vi tager på tur.

Vi spiser frokost på grupperne, hvor vi sidder og hygger i mindre fællesskaber. Forår og sommer spiser vi ofte i det grønne.

Der bliver holdt samling på gruppen en gang i løbet af dagen, hvor der bliver sunget, læst, leget eller andet hyggeligt.

I vuggestuen spiser og sover børnene efter behov. Skulle børnehavebørnene have brug for en lur er dette selvfølgelig også muligt.

Vi vægter udelivet højt i Børneborgen, derfor bruges vores legeplads og nærområdet flittigt. Eftermiddagen bliver brugt på leg og hygge inde eller ude, og omkring kl. 14 spiser vi eftermiddagsmad.

Vi har i løbet af året tradition for flere faste aktiviteter her i blandt markedsdag hvor alle børnehavebørn og de ældste vuggestuebørn optræder, julearrangement med Luciaoptog, fastelavn, arbejdsdag med forældre og fællesspisning på grupperne for forældre og børn.