Spring til indhold

Den Blå Planet Børnehus rammer

Beskrivelse af børnehusets indretning og udendørs rammer.

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt

Vores fysiske rammer er rigtig gode. Ud over de ”normale” grupperum der er indrettet i små læringsmiljøer, har vi blandt andet et stort kreativt værksted, tre motorikrum-det ene i vuggestuen, en cafe i forbindelse med køkkenet, et legerum med legehuse og udklædningstøj der særligt opfordre til rolleleg. På den lange ”skolegang” har vi indrettet et område med bordfodbold, et område med fod spa og massage samt Mexicobyen, som er en række Mexicanske legehuse, indeholdende en restaurant, frisør og en butik. Derudover har vi direkte adgang til Ejbyhallen, hvor vi har nogle motorikredskaber og forskellige bolde liggende.

 

Vi har projektor, lærred, Nintendo Wii, IPad, computere, kamera, videokamera, trådløse højtalere til rådighed i hverdagen.

 

Legepladsen er opdelt i flere områder, der udfordre til forskellige lege og aktiviteter. Vi har et stort område med fliser, som flittigt bliver brugt til cykler og boldspil, et grave område med jord, en tarzanbane, et orangeri, foran dette har vi køkkenhave og udendørs køkken, med bla. en pizzaovn, to bålpladser, en rumraket hvorfra man kan bevæge sig over i himmelskibet, gynger af forskellige slags. Foran huset er der et område med græs, to sandkasser, gynger, afrikanske hytter og en bro over til tre legehuse, den ”stor sandkasse, samt vores nye motorik område med klatrevæge, brandmandsstang, hængebroer og meget mere. Vi har forskellige steder bænkeborde, markiser og solsejl, således vi om sommeren kan komme i skygge.  Ved området med græs har vi udendørs vandhane som børnene selv kan betjene.

 

Når vi skal på tur kan vi cykle afsted i vores to El-cykler som hver kan transportere fem børn og en voksen.