Spring til indhold

Det Engelske Pakhus Børnehus rammer

Beskrivelse af børnehusets indretning og udendørs rammer.

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt

Trivsel og de nære relationer

Vi har fokus på børnenes trivsel og de nære relationer. Det betyder, at vi lægger vægt på en tillidsfuld relation til forældrene som grundlag for en tryg og nær relation til barnet. Tryghed og gode relationer er vigtige for, at børnene indtager vuggestuens læringsrum og udvikler sig i samspillet med de andre børn og det pædagogiske personale. 


Forældrefortællinger

Begge vores børn er startet i vuggestuen, da de var ca. 6 mdr. Og Pakhuset har taget helt fantastisk godt imod dem! De er blevet skærmet mod de store, har fået lov at lege i deres eget tempo, er blevet puttet og vugget, som de havde brug for (og det var en del…), har sovet når de havde behov – og selv om de bare var så små, var der altid en god historie om deres dag, når de blev hentet. Tænk, at der findes andre voksne, der ser vores børn, ligesom vi selv gør!”

 

”Når jeg henter min søn, får jeg næsten altid en lille historie om, hvad han har lavet i dag, og hvordan han har haft det. Forleden havde han været med til at lege tog med en reol, der blev lagt på gulvet og fik et rat monteret foran. De små historier gør, at jeg føler, de virkelig ser MIT barn hver dag. Og jeg får fornemmelsen af, at mit barn er deres yndlingsbarn – og tænker, at de fleste af os har den fornemmelse…”

 

”Hver eftermiddag glæder jeg mig til, der tikker en mail ind med nyheder om, hvad min søn har lavet i vuggestuen i dag: Nogle dage har de været på tur på ladcyklerne, andre dage har de leget med sand og vand (da behøver jeg ikke vente på mailen for at vide det – jeg kan bare kigge på skiftetøjet – skønt, at der er plads til sjask), nogle dage har de hygget inde med hoppeleg eller kreative sysler. Uanset hvad, er pædagogerne fantastiske til at huske at tage billeder – så er det næsten som at have været der selv, og jeg føler ikke, jeg går glip af hans hverdag.”