Spring til indhold

Dagligdagen i Tarup Børnehus

Her kan du læse om en dag i Tarup Børnehus

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt

Morgen

Børnehaven åbner stille og roligt på Kiwi stuen, hvor de børn som møder tidligt kan spise deres medbragte morgenmad fra kl. 6.30-7.30. Efter 7.30 følges børnene ud på deres stuer, Kiwi, Mango og Papaya, sammen med en voksen fra egen stue.

 

Formiddag

Kl. 9.00 samles børnene på stuerne, hvor den medbragte frugt spises og børnene orienteres om dagens planlagte aktiviteter og læringsgrupper.

 

Frokost

Ca. kl. 11.00 spises der madpakker på stuen, legepladsen eller i de læringsgrupper børnene er en del af. Efter madpakker puttes sovebørn, og øvrige børn og voksne fordeler sig på legepladsen, eller inde i huset.

 

Eftermiddag

Ca. kl. 14.00 spises der eftermiddagsmad - Eftermiddagen går med lege, spil og hygge på stuerne eller legepladsen. Ca. kl. 15.30 samles børnene på en stue eller på legepladsen frem til lukketid. 

 

Traditioner i løbet af året

Fastelavn, fællesspisning på stuerne, bedsteforældredag, informationsmøder for alle forældre, julehygge for alle i Tarup børnehus, nisser på loftet og risengrød, afslutningsfest for de børn, der skal i Forårs-SFO, samt Trim-dag, hvor der i samarbejde med forældrerådet planlægges en dag med ekstra fokus på bevægelse.