Spring til indhold

Ankergården Børnehus rammer

Beskrivelse af børnehusets indretning og udendørs rammer

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt

Leg på legepladsen

 

De to børnegrupper har hver deres grupperum. Vuggestuen har egen indgang med dertil hørende grupperum, garderobe, badeværelse og soverum. Børnehavebørnene har to indgange med flere grupperum, garderober og to badeværelser.

 

Da huset er i et plan, har børnene nem adgang til de forskellige rum. Børnene leger sammen på tværs af grupperummene, og små og store børn finder sammen om forskellige aktiviteter.

 

Vores grupperum er opdelt i læringsrum, hvor der er plads til fordybelse. Her er der mulighed for leg i dukkekrog, med dyr, biler, konstruktionslege, musik, digitale medier, bl.a. Active Floor samt kreative aktiviteter. 

 

Nyrenoveret legeplads

Børnehusets nye legeplads er indrettet med kørebane, klatrestativ, fodboldbane, legehuse, bålplads, sandkasse samt græsarealer. Der er overdækket areal, hvor vi kan sidde og spise i ly for regn, eller når solen skinner.

 

Vuggestuen har egen legeplads med sandkasse, rutsjebane, klatrestativ og cykler. Vuggestuebørnene besøger også tit den store legeplads.  

 

Både vuggestuebørn og børnehavebørn er som udgangspunkt på legepladsen hver dag.

 

Vi bruger lokalområdet, hvor vi går ture og bruger de omkringliggende offentlige legepladser. Vi har klapvogne og ladcykler til de små børn.

 

De øvrige børnehuse i Sct. Hans ligger tæt på vores børnehus, hvilket betyder at vi går på besøg hos de andre børnehuse.