Spring til indhold

Dagligdagen i Midgård Børnehus

Her kan du læse om en dag i Midgård Børnehus.

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt

Der er et tilbud om morgenmad indtil kl. 07:30. Derefter er der leg og aktiviteter med nærværende voksne.

 

Fra kl. 08:30 kan børnene spise deres medbragte formiddagsmad i fællesrummet sammen med en voksen. Vuggestuebørnene spiser i vuggestuen.

 

Tirsdag, onsdag og torsdag mellem 9:30 og 10:30 er børnene delt i læringsgrupper. Der er en lillegruppe, mellemgruppe og storegruppe i både børnehaven og vuggestuen, som laver alderssvarende læringsaktiviteter. Alle børn spiser frokost i deres læringsgrupper med de tilknyttede voksne. Om fredagen har vi fælles samling i fællesrummet.

 

Kl. ca. 11:30 går børnehaven på legepladsen og sovebørn på både børnehaven og vuggestuen bliver puttet.

 

Eftermiddagen foregår alt afhængig af vejret med leg udenfor og eller indenfor, og eftermiddagsmaden bliver tilbudt fra kl. 13:30. Kl. ca. 16:00 samles alle børn i fællesrummet og vuggestuen, hvor der sluttes af med leg og hygge.

 

Vi går højt op i årets traditioner. Fx er der lanternefest i januar, arbejdsdag i maj, høstfest i september og lucia/julearrangement i december. Ture ud af huset til fx biblioteket, legepladser og skoven er også en del af vores spændende hverdag. Vi ønsker et tæt samarbejde med forældrene, og vi har altid stor tilslutning til aktiv deltagelse i forældrerådet og til arrangementerne.