Spring til indhold

Pædagogik i Afrodite Børnehus

Her kan du læse om børnehusets pædagogik.

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt

Giv børnene ret til, at lege og lære, at drømme og forme, leve og være. Kun der, hvor børn kan føle sig trygge, gror det, de gamle kaldte for lykke.

-Carl Scharnberg

 

Børn er forskellige, vi ser det enkelte barn som noget særligt, og ser dermed børns forskellige behov, alle har ”friheden” til, at være sig selv. Vi støtter og guider børnene i de situationer, der måtte give lidt udfordringer. Pædagogisk er der altid ”en mening”, med det vi gør, det vil vi rigtig gerne fortælle om.

 

Vi er fagligt kompetente, og vi er stolte af vores fag. Vi ser børnehavetiden som vigtige år, i barnets liv – disse år skal være fyldt med det bedste.

 

Vi er tæt sammen med børnene, vi yder omsorg og er fagligt seriøse i vores tilgang til pædagogikken. Med udgangspunkt i barnet, understøtter vi barnets sociale kompetencer, personlige udvikling, motorikken, sproget og inklusionen. Vi ser det hele barn, ikke to børn er ens – alle har noget, de er gode til.

 

Vi har primærpædagoger, dvs. at én pædagog vil være den, der følger barnet tættet, ift. barnets trivsel og udvikling, og dermed også den der afholder forældresamtale. Dermed sikrer vi de bedste forudsætninger for, den gode pædagogik omkring barnet.