Spring til indhold

Afrodite Børnehus rammer

Beskrivelse af børnehusets indretning og udendørs rammer.

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt

Huset er lyst og venligt, store glaspartier gør, at vi føler os i pagt med naturen.

 

Legepladsen er stor og rummelig, med mange muligheder for udfoldelse. Vi er ude hver dag, og bruger flittigt vores bålhytte til at spise, eller lave bål i. Vi har fået skabt et godt ”udemiljø”, der inspirer til god leg, vi ser legepladsen som et ”ekstra rum” med højt til loftet.

 

Børnene skal have en tryg og stabil hverdag, de skal føle sig velkomne, og se sig som en del af fællesskabet.
Vi skal sikre nogle gode legemiljøer, med plads til alle, legen er vigtig for, at kunne lære – i legen øver man sproget, og det sociale samspil.

 

Vi har et åbent hus, hvor alle børn kender alle voksne, vi bevæger os rundt i hverdagen. Huset ”emmer” af godt humør, både hos børn, forældre og personale, vi griber den gode hverdag, og ser hvad den kan bruges til.

 

Vi udviser fælles ansvarlighed for huset, for hinanden og for vores ting. I huset er mange små ”legekroge” hvor vi læser, bygger Lego, tegner, syr, fordyber os i konstruktionsleg, slapper af eller andet – der er plads til god leg mange steder. Vi er tæt på Klostermarkhallen, som vi låner en gang ugentlig til bevægelse. Vi besøger rideskolen, vi bruger skoven og naturen omkring os.