Spring til indhold

Dagligdagen i Afrodite Børnehus

Her kan du læse om en dag i Afrodite Børnehus.

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt

I samarbejde med forældre, vil vi gerne skabe de bedste udviklingsbetingelser for børnene i Afrodite. Dette gør vi bl.a. ved, at skabe gode rammer, rettesnore, rutiner og aktiviteter. Vi har et godt og tæt forældresamarbejde, forældrene inddrages i deres barns trivsel og udvikling, vi vægter den gode dialog.

 

Alle børn, forældre og personale, siger godmorgen, og farvel. Vi viser, at vi kan lide at være sammen og bruger god tid til at starte og slutte dagen. Forældre er meget velkomne til, at være en del af hverdagen, og deltage i de ting vi laver.

 

Vi holder af hverdagen, og vi kigger hele tiden på, om de rammer vi har skabt for børnene, passer. Er der ting vi skal ændres, gør vi det - vi kan, vi vil, og vi tør. Vi holder fast i gode traditioner, som børnene kender, eksempelvis fastelavn, sommerfest, december morgenbord, sommer- og julerockmusik (med musiker udefra), 3 ugers lanterneprojekt som sluttes med fællesspisning o.a. Via evaluering ser vi hele tiden på, at de traditioner vi har, giver mening for børnene.