Spring til indhold

Rising Børnehus rammer

Beskrivelse af børnehusets indretning og udendørs rammer

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt

Dagligdagen i Børnehuset Rising

På Tornehøjvej består vuggestuen Solen af et stort grupperum, 2 mindre rum, badeværelse og kryberum. Mindste børnehavegruppe Månen har ligeledes et stort grupperum, 2 mindre rum og badeværelse.

 

Vores store legeplads indbyder til leg og fordybelse på alle tider af året. Legepladsen er inddelt med et areal til de mindste børn samt et større areal hvor der køres på cykler. På legepladsen har vi gynger, rutsjebane, græsarealer samt en lille skov, hvor børnene gerne må klatre i træer og grave i skovbunden.

 

På Bellisvej har de største børnehavebørn Stjernen til huse i et ældre, hyggeligt hus med et stort og et mindre grupperum, køkken-alrum og toilet. Legepladsen er nyrenoveret, men ikke så stor så derfor bruger vi også skoven som læringsrum, hvor børn og voksne sammen går på opdagelse i naturen.

 

Til begge afdelinger har vi ladcykler til 4 børn, så vi kan tage på ture ud i det blå. Vi har aktiviteter på tværs af grupperne, så børn og voksne oplever sig som ét hus. Læringsmiljøerne tilpasses løbende efter børnenes interesser og behov.