Spring til indhold

Kastaniegården Børnehus rammer

Beskrivelse af børnehusets indretning og udendørs rammer.

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt

Kastaniegården er ikke stueopdelt - vi er alle sammen på en stue.

Vi har et lille rum bagerst på stuen, hvor der kan foregå forskellige former for aktivitet, dette rum fungere ligeledes som soverum.

 

På første salen har vi indrette et bibliotek til brug i hverdagen og det kan også benyttes som udlåns- og byttebibliotek for vores børn og forældre.

Vi har en bus med plads til 8 børn.

 

Vi har et dejligt stort udeareal, som består af en stor overdækket terrasse, der bliver benyttet meget på den del af året hvor vind og vejr tillader det.

 

Vores sandkasser er ligeledes overdækket, den lille af et fast tag og den store af et solsejl i sommerperioden. Der ud over er vores legeplads delt op í tre forskellige områder, med fokus på lege, fysisk aktivitet, relationer og fordybelse.

Første område med gængse legeredskaber i form at klatrestativ, rutchebaner, gynger, sandkasser, tårne og et stort asfaltområde der fungere som kørebane for cykler, løbecykler og mooncars

- Andet område med et stort græsareal, en hytte, bålhytte, vandland og en stor bakke som eks.vis bruges som rullebakke og kælkebakke

- Tredje med et stort græsareal som bliver brugt til forskellig slags boldspil, hygge, gemme sig, fælleslege og masser andre former for leg.

 

I Kastaniegården er det vigtigt for os, at børnehuset fremstår pænt, ordentligt og vedligeholdt og har nogle æstetiske læringsrum, både inde og ud.

 

Vores rammer er med til at give børnene og deres forældre en stor følelse af tryghed, hygge og samhørighed.