Spring til indhold

Strikkegården Børnehus rammer

Beskrivelse af børnehusets indretning og udendørs rammer.

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt

Børnehavens indretning

Børnehaven har 2 store grupperum og 2 små rum, hvoraf det ene er indrettet som bibliotek, den har 2 garderober og 2 badeværelser og et motorikrum med klatrevæg og tove til at svinge/klatre i.  

De store grupperum er indrettet med små legeområder, så der er mulighed for at lege og have læringsaktiviteter i mindre grupper ex.vis bil/garage området, dukke/køkken området, et område med konstruktionslegetøj, området hvor der skrives og tegnes osv.

 

Vuggestuens indretning

Stuen har 2 rum, det ene er med 2 væghængte borde samt forskelligt legetøj. Det andet er bevægelsesrummet med ribbe, spejl, madras og andre motorik genstande. Her er også et væghængt bord, hvor de ældste ofte sidder og spiser. Rummene er adskilt af en skydedør. Desuden har de deres egen garderobe og badeværelse. 

 

Legepladsen

Børnehaven og vuggestuen har hver deres legeplads, dog kun adskilt af en havelåge, så børnene har mulighed for at benytte hinandens legepladser. Legepladsen er indrettet med motorik legeredskaber, med legehuse, med plads til at cykle, med plads til en bålgrill og sandkasser. Der er små kroge, hvor børnene kan fordybe sig i leg, ex.vis finde små insekter og der er borde bænkesæt på begge legepladser, så vi kan spise udenfor. Desuden er der den åbne atriumgård, som bl.a. indeholder en stor sandkasse. 

 

Børnehavebørnene er ude hver dag og da vi vægter udelivet højt, så er vuggestuebørnene også meget ude.